Skip to main content

Een volwaardig internetplatform voor een sterke online aanwezigheid

Onze gedreven digitale specialisten realiseren jouw online doelen

Welkom bij Ruimdenkers, het full-service internetplatform dat zich richt op het verbeteren van jouw online aanwezigheid. Ons bureau is opgericht in 2013 met als enig doel om ondernemingen te helpen bij het creëren van een online identiteit die opvalt en waarmee zij zich kunnen onderscheiden.

Bij Ruimdenkers werken we met een uniek team van gepassioneerde en vernieuwende digitale experts. Onze specialisten hebben elkaar door en door leren kennen en werken samen met een efficiëntie die je niet vaak ziet. Altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends, samenwerken we om jouw online doelen te realiseren. Transparantie en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel en we communiceren altijd open en eerlijk, zelfs als dat betekent dat het antwoord niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Bij Ruimdenkers geloven we in samenwerken en investeren in elkaar. Daarom hebben wij onze eigen unieke werkwijze ontwikkeld, de Ruimdenkers manier. Dankzij deze aanpak groeien we samen en maken we toffe content voor al onze klanten. Onze diensten omvatten onder andere WordPress webdesign, WooCommerce webshops, snelle hosting, huisstijl ontwerp, fotografie en het schrijven van pakkende SEO teksten. Wij bieden sterke oplossingen voor elk budget en zorgen ervoor dat jouw digitale kanalen worden versterkt.

Wordt onderdeel van de Ruimdenkers-familie en laat ons samen je online aanwezigheid boosten.

Contact ons

Boost je online aanwezigheid

Wij creëren krachtig op maat gemaakte oplossingen die jouw digitale kanalen versterken.

Laat jouw succesverhaal vandaag nog van start gaan en neem contact met ons op.

Wat anderen over ons zeggen

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

Antwan van Erven
8 November 2021
Fijn om te werken met het team van Ruimdenkers. Ze handelen snel en door hun jaren lange ervaring zijn ze een geweldige sparringpartner!
Monique Dorst
5 November 2021
Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit die Ruimdenkers levert! Het is een zeer toegankelijk bedrijf dat meedenkt en veel ideeën heeft. Erg blij met de mooie website die Pascal heeft gemaakt en de flyers die hij heeft ontwikkeld.
Boerhout Sport
4 November 2021
Sinds 2015 nemen we diensten af bij Ruimdenkers. Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Als we wat willen veranderen aan website of webshop is dat binnen no time geregeld. Toen op een gegeven moment de server van onze webshop eruit lag (coronatijd/schaatstijd feb 2021-dus extreme drukte in de webshop) was dat binnen een half uur / 3 kwartier weer online. Geweldig, wat een snelle aktie. Ook de filmpjes die Pascal stuurt om ons digibeten op weg te helpen zijn zeer welkom. Kortom, een 10.
Bob Vellekoop
4 November 2021
Ruimdenkers heeft nu mijn tweede website gemaakt, zelfde als de eerste, ben ik hier heel erg blij mee, werkt er goed en top service
Jarl Hector
30 September 2021
Ruimdenkers translated our creative vision into a stunning, well organised and easy to maintain Wordpress website. Really happy with the result and value for money.
Michiel Ypenburg
25 Augustus 2020
Blij met de website die ruimdenkers voor mij gemaakt heeft!
Pascal Smelik
13 Februari 2020
Ruimdenkers heeft mij ondersteund bij het ontwerpen en uitvoeren van mijn website. Daarnaast staan ze altijd klaar, als ik een verandering wil hebben in de layout van mijn website en wordt vrijwel direct uitgevoerd!
Jasper Berkel
11 Februari 2020
Fijne samenwerking gehad met Pascal. Hij heeft een mooi ontwerp gemaakt voor een nieuw bedrijf van ons. Heel duidelijk en overzichtelijk aangeleverd,
Sander De Korte
10 Februari 2020
Een prettige rustige expert die een mening heeft en weet wat hij doet.