Skip to main content

Zoekmachine optimalisatie: verhoog uw websitepositie in zoekmachines

Wil je meer leads genereren via Google? Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO, is dan onmisbaar in je marketingmix. Bij Ruimdenkers kunnen we je helpen om hogere posities binnen zoekmachines te behalen zonder advertentiekosten.

Wat is SEO en hoe werkt het?

Met SEO, of search engine optimization, vergroot je jouw zichtbaarheid voor zoekmachines zoals Google. Het is de sleutel tot online zichtbaarheid en vindbaarheid in de eindeloze jungle van het internet. Om goed te scoren in zoekresultaten is een sterke technische basis en waardevolle content van essentieel belang. Met ons basispakket zorgen we ervoor dat alle technische instellingen kloppen en je online zichtbaar wordt. Wil je nog betere resultaten? Dan helpen we je graag met het creëren van sterke, relevante content die regelmatig geplaatst wordt. Vergroot je online zichtbaarheid met onze SEO expertise!

In een wereld waarin bijna alles online gebeurt, is het van vitaal belang om op te vallen tussen de talloze websites die op het internet te vinden zijn. Het hebben van een website is tegenwoordig niet meer voldoende om op te vallen. Om op te vallen moet je ervoor zorgen dat je website hoog scoort in de zoekresultaten van zoekmachines, met Google als de grootste en meest gebruikte zoekmachine. Het is hier waar SEO of Search Engine Optimization een cruciale rol speelt.

Lees verder

Een uitgebreide SEO checklist

Wij bieden een SEO checklist aan om een goed beeld te krijgen van jouw huidige situatie. De resultaten van deze checklist worden omgezet in praktische adviezen. Enkele belangrijke aandachtspunten zijn:

  • Indexeerbaarheid van de website en uitsluiting van specifieke delen
  • Geschiktheid voor mobiele apparaten
  • Laadtijd van de website
  • Optimalisatie van de content, inclusief SEO-titel en -beschrijving
  • Correctheid van de interne linkstructuur
  • Kracht van het linkprofiel

Als je de voorkeur geeft aan persoonlijk SEO-advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Lees verder

Technische SEO als onmisbare basis voor je vindbaarheid

Met technische SEO zorg je ervoor dat jouw website dezelfde taal spreekt als Google. Dit is essentieel omdat als Google jouw website begrijpt, het zoekmachine-algoritme jouw website beter kan beoordelen op relevantie en autoriteit. Dit kan leiden tot hogere zoekmachine rankings en meer potentiële klanten voor jouw bedrijf. Door technische SEO toe te passen, kun je jouw bedrijf laten groeien en bloeien.

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen verschillende pakketten met verschillende aanpakken, want wij geloven in het leveren van kwalitatieve en resultaatgerichte technische SEO-oplossingen. Wij streven ernaar om altijd het beste werk te leveren en jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder

Boost je online aanwezigheid

Wij creëren krachtig op maat gemaakte oplossingen die jouw digitale kanalen versterken.

Laat jouw succesverhaal vandaag nog van start gaan en neem contact met ons op.

Wat anderen over ons zeggen

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

Antwan van Erven
8 November 2021
Fijn om te werken met het team van Ruimdenkers. Ze handelen snel en door hun jaren lange ervaring zijn ze een geweldige sparringpartner!
Monique Dorst
5 November 2021
Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit die Ruimdenkers levert! Het is een zeer toegankelijk bedrijf dat meedenkt en veel ideeën heeft. Erg blij met de mooie website die Pascal heeft gemaakt en de flyers die hij heeft ontwikkeld.
Boerhout Sport
4 November 2021
Sinds 2015 nemen we diensten af bij Ruimdenkers. Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Als we wat willen veranderen aan website of webshop is dat binnen no time geregeld. Toen op een gegeven moment de server van onze webshop eruit lag (coronatijd/schaatstijd feb 2021-dus extreme drukte in de webshop) was dat binnen een half uur / 3 kwartier weer online. Geweldig, wat een snelle aktie. Ook de filmpjes die Pascal stuurt om ons digibeten op weg te helpen zijn zeer welkom. Kortom, een 10.
Bob Vellekoop
4 November 2021
Ruimdenkers heeft nu mijn tweede website gemaakt, zelfde als de eerste, ben ik hier heel erg blij mee, werkt er goed en top service
Jarl Hector
30 September 2021
Ruimdenkers translated our creative vision into a stunning, well organised and easy to maintain Wordpress website. Really happy with the result and value for money.
Michiel Ypenburg
25 Augustus 2020
Blij met de website die ruimdenkers voor mij gemaakt heeft!
Pascal Smelik
13 Februari 2020
Ruimdenkers heeft mij ondersteund bij het ontwerpen en uitvoeren van mijn website. Daarnaast staan ze altijd klaar, als ik een verandering wil hebben in de layout van mijn website en wordt vrijwel direct uitgevoerd!
Jasper Berkel
11 Februari 2020
Fijne samenwerking gehad met Pascal. Hij heeft een mooi ontwerp gemaakt voor een nieuw bedrijf van ons. Heel duidelijk en overzichtelijk aangeleverd,
Sander De Korte
10 Februari 2020
Een prettige rustige expert die een mening heeft en weet wat hij doet.