Skip to main content

Professionele WordPress webdesign voor jouw bedrijf

Professionele website laten maken? Ruimdenkers heeft de oplossing! Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elke organisatie om het merk op de digitale kaart te zetten en de doelgroep te bereiken. Maar hoe begin je met het ontwerp en zorg je voor een website die opvalt en bezoekers aantrekt? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van stralende WordPress websites die gegarandeerd slagen. Bespaar tijd en moeite en laat ons je helpen bij het realiseren van een professionele website.

We denken graag met je mee en kunnen vaak een passende oplossing vinden binnen elk budget.

Uniek ontworpen, gebruikersvriendelijke interfaces

Bij Ruimdenkers maken we niet alleen mooie websites, maar zorgen we er ook voor dat jouw website professioneel, gebruiksvriendelijk en doelgericht is. Door aandacht te besteden aan de optimale gebruikerservaring blijven bezoekers langer op jouw website, wat de conversie ten goede komt. Of je nu een one-page, blog, community, affiliate, mobiele of complexe website wilt, wij denken met je mee en stemmen de website af op jouw doelgroep en doelen. Onze expertise zorgt voor een sterke website met een unieke uitstraling. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw website!

Bekijk hier een selectie van mooie cases die wij onlangs hebben afgerond.

Cases

Bereik een breder publiek: Creëer een website met verbluffend uiterlijk en uitmuntende vindbaarheid

Een website hebben is één ding, maar gevonden worden is een ander verhaal. Gelukkig hebben wij de oplossing: organische zoekmachine optimalisatie (SEO). Onze creatieve teksten zijn gericht op Google-rankings en onze technische SEO-optimalisaties zorgen ervoor dat jouw WordPress-website hoger rankt in de zoekresultaten van Google. Hierdoor wordt jouw website beter vindbaar voor jouw doelgroep en bereik je een breder publiek.

Investeer in onze WordPress SEO-oplossingen en zie hoe je online vindbaarheid toeneemt!

Lees verder

Wat kost een nieuwe website?

Bij Ruimdenkers begrijpen we dat het belangrijk is om zeker te zijn van de kosten voor jouw nieuwe WordPress website. Omdat elke opdracht uniek is, bieden wij op maat gemaakte offertes aan op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Vraag nu een online kennismakingsgesprek aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe website.

Wij bieden de beste oplossingen voor elk budget!

Contact ons

Boost je online aanwezigheid

Wij creëren krachtig op maat gemaakte oplossingen die jouw digitale kanalen versterken.

Laat jouw succesverhaal vandaag nog van start gaan en neem contact met ons op.

Wat anderen over ons zeggen

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

Antwan van Erven
8 November 2021
Fijn om te werken met het team van Ruimdenkers. Ze handelen snel en door hun jaren lange ervaring zijn ze een geweldige sparringpartner!
Monique Dorst
5 November 2021
Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit die Ruimdenkers levert! Het is een zeer toegankelijk bedrijf dat meedenkt en veel ideeën heeft. Erg blij met de mooie website die Pascal heeft gemaakt en de flyers die hij heeft ontwikkeld.
Boerhout Sport
4 November 2021
Sinds 2015 nemen we diensten af bij Ruimdenkers. Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Als we wat willen veranderen aan website of webshop is dat binnen no time geregeld. Toen op een gegeven moment de server van onze webshop eruit lag (coronatijd/schaatstijd feb 2021-dus extreme drukte in de webshop) was dat binnen een half uur / 3 kwartier weer online. Geweldig, wat een snelle aktie. Ook de filmpjes die Pascal stuurt om ons digibeten op weg te helpen zijn zeer welkom. Kortom, een 10.
Bob Vellekoop
4 November 2021
Ruimdenkers heeft nu mijn tweede website gemaakt, zelfde als de eerste, ben ik hier heel erg blij mee, werkt er goed en top service
Jarl Hector
30 September 2021
Ruimdenkers translated our creative vision into a stunning, well organised and easy to maintain Wordpress website. Really happy with the result and value for money.
Michiel Ypenburg
25 Augustus 2020
Blij met de website die ruimdenkers voor mij gemaakt heeft!
Pascal Smelik
13 Februari 2020
Ruimdenkers heeft mij ondersteund bij het ontwerpen en uitvoeren van mijn website. Daarnaast staan ze altijd klaar, als ik een verandering wil hebben in de layout van mijn website en wordt vrijwel direct uitgevoerd!
Jasper Berkel
11 Februari 2020
Fijne samenwerking gehad met Pascal. Hij heeft een mooi ontwerp gemaakt voor een nieuw bedrijf van ons. Heel duidelijk en overzichtelijk aangeleverd,
Sander De Korte
10 Februari 2020
Een prettige rustige expert die een mening heeft en weet wat hij doet.