Skip to main content

Topkwaliteit video’s voor elk platform: LinkedIn, Instagram, Facebook, TikTok en YouTube

Haal het maximale uit jouw social media kanalen met hoogwaardige video content van UHU Productions. Onze professionele videomakers nemen in slechts één dag het benodigde filmmateriaal op, waardoor jouw bedrijf voor langere tijd online zichtbaar wordt op verschillende platforms, zoals LinkedIn, Instagram, Facebook, TikTok en YouTube. Deze video’s kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals het promoten van nieuwe producten/diensten, vacatures, nieuwe projecten of een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat alle opnames naadloos aansluiten op jouw online verhaal en doelstellingen.

Online zichtbaarheid verzekerd met kant-en-klare video content voor je website en socials

Ons proces begint met het bepalen van de videovorm die het beste past bij jouw boodschap en doelen. Samen stellen we een concept op dat aansluit bij de visie en identiteit van jouw bedrijf en de kijkers prikkelt. Onze videomakers schrijven het creatief script en maken een shotlist om vervolgens aan de slag te gaan en jouw visie werkelijkheid te maken.

Na de opnames is het tijd voor videomarketing om jouw video content bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. UHU Productions maakt een campagneplan om ervoor te zorgen dat jouw videoboodschap recht in het hart van jouw doelgroep terechtkomt.

Lees verder

Meer weten?

Wil je vrijblijvend meer informatie over videoproducties, bedrijfsvideo’s of andere soorten video’s voor jouw organisatie? Wij staan voor je klaar om je te helpen bij elk aspect van de productie. Wellicht heb je al enkele ideeën uitgedacht, maar wij zorgen ervoor dat deze ideeën tot leven komen. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Lees verder

Boost je online aanwezigheid

Wij creëren krachtig op maat gemaakte oplossingen die jouw digitale kanalen versterken.

Laat jouw succesverhaal vandaag nog van start gaan en neem contact met ons op.

Wat anderen over ons zeggen

Wij vinden het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn!

Antwan van Erven
8 November 2021
Fijn om te werken met het team van Ruimdenkers. Ze handelen snel en door hun jaren lange ervaring zijn ze een geweldige sparringpartner!
Monique Dorst
5 November 2021
Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit die Ruimdenkers levert! Het is een zeer toegankelijk bedrijf dat meedenkt en veel ideeën heeft. Erg blij met de mooie website die Pascal heeft gemaakt en de flyers die hij heeft ontwikkeld.
Boerhout Sport
4 November 2021
Sinds 2015 nemen we diensten af bij Ruimdenkers. Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Als we wat willen veranderen aan website of webshop is dat binnen no time geregeld. Toen op een gegeven moment de server van onze webshop eruit lag (coronatijd/schaatstijd feb 2021-dus extreme drukte in de webshop) was dat binnen een half uur / 3 kwartier weer online. Geweldig, wat een snelle aktie. Ook de filmpjes die Pascal stuurt om ons digibeten op weg te helpen zijn zeer welkom. Kortom, een 10.
Bob Vellekoop
4 November 2021
Ruimdenkers heeft nu mijn tweede website gemaakt, zelfde als de eerste, ben ik hier heel erg blij mee, werkt er goed en top service
Jarl Hector
30 September 2021
Ruimdenkers translated our creative vision into a stunning, well organised and easy to maintain Wordpress website. Really happy with the result and value for money.
Michiel Ypenburg
25 Augustus 2020
Blij met de website die ruimdenkers voor mij gemaakt heeft!
Pascal Smelik
13 Februari 2020
Ruimdenkers heeft mij ondersteund bij het ontwerpen en uitvoeren van mijn website. Daarnaast staan ze altijd klaar, als ik een verandering wil hebben in de layout van mijn website en wordt vrijwel direct uitgevoerd!
Jasper Berkel
11 Februari 2020
Fijne samenwerking gehad met Pascal. Hij heeft een mooi ontwerp gemaakt voor een nieuw bedrijf van ons. Heel duidelijk en overzichtelijk aangeleverd,
Sander De Korte
10 Februari 2020
Een prettige rustige expert die een mening heeft en weet wat hij doet.