Hulp op afstand nodig?

Heeft u problemen met het instellen van uw E-mail of andere zaken die binnen onze dienstverlening vallen, dan kunnen wij u via een remote sessie helpen. Hiervoor download u eerst een van de 2 opties (Teamviewer / Chrome Remote Desktop). Wij nemen vervolgens ’tijdelijk’ de besturing van uw computer over om uw vragen te beantwoorden.

Google Chrome Remote Desktop

Voor het leveren van support op afstand maken wij gebruik van Chrome remote desktop.

Je kunt ons externe toegang tot je computer geven. We hebben dan ‘tijdelijk’ toegang tot je computer / browser.

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar https://remotedesktop.google.com/support
  3. Klik onder ‘Ondersteuning krijgen’ op Downloaden Downloaden.
  4. Volg de instructies op het scherm om Chrome Remote Desktop te downloaden en te installeren.
  5. Ga naar ‘Ondersteuning krijgen’ en selecteer Code genereren.
  6. Kopieer de code en verzend deze naar de persoon die je toegang wilt geven tot je computer.
  7. Wanneer deze persoon je toegangscode invoert op de site, zie je een dialoogvenster met zijn of haar e-mailadres. Selecteer Delen om volledige toegang tot je computer te geven.
  8. Klik op Delen stoppen om een deelsessie te beëindigen.

De toegangscode werkt maar één keer. Als je je computer deelt, word je elke dertig minuten gevraagd te bevestigen dat je je computer wilt blijven delen.

Download

Teamviewer

Hieronder kunt u het programma Teamviewer downloaden, vervolgens helpen wij u op afstand.

Breng inkomende en uitgaande verbindingen op afstand tot stand voor support op afstand. Wanneer u het programma download en naar ons belt: +31 (0)20 772 70 16 dan kunnen wij uw computer na uw goedkeuring overnemen. Wanneer u belt plannen wij een afspraak in om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Download

Het webdesignbureau dat zorgt voor uw visuele aanwezigheid.

Wij zijn geen traditioneel bureau, maar een groep gelijkgestemde vakspecialisten. Wat we delen is de drive om onze opdrachtgevers te blijven verrassen met innovatieve, creatieve en strategisch sterke maatwerkoplossingen.

Wij helpen start-ups en bestaande ondernemingen met hun online strategie door middel van het ontwerpen en ontwikkelen van (responsive) websites, webshops en andere digitale middelen die de zichtbaarheid en conversie van een merk of bedrijf verhogen.

Wat de vraag ook is, wij komen tot een oplossing door het combineren van grafische en interactieve concepten met een gedegen technische realisatie.

Contact

Samen uw wensen onder de loep nemen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel of mail ons voor een kop koffie en een geheel vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag samen met u naar de behoefte aan content binnen uw organisatie.