Sterke content door slimme samenwerkingen

Steve Jobs noemde het ook wel “Connecting the dots”. Daar is ook het idee ontstaan.

Ruimdenkers is een samenwerking tussen creatieve professionals die net zo gek van hun vak zijn als wijzelf. Wij zijn een team dat elkaar goed kent en begrijpt, en samen de wens van de klant vertaald naar een mooi eindproduct. Het is telkens weer een uitdaging om samen, voor ieder budget, het allerbeste eindresultaat te creëren waar we allemaal achter staan.

Ruimdenkers verbindt, en daarmee creëren wij een succesvol eindproduct waarvan onze klanten groeien en jaren plezier hebben.

We hebben alle skills in huis voor het ontwikkelen van creatieve en effectieve online -en print communicatie en bewegen mee met de laatste trends.

Meer online rendement in 6 stappen!

1

Creatieve sessie

Tijdens een brainstormsessie nemen wij rustig met u de tijd om alle wensen door te nemen. Welke communicatiemiddelen zijn er al? Welke content is er momenteel beschikbaar? Om tot het meest optimale voorstel te komen, nemen wij deze informatie en uw wensen met alle betrokken teamleden door. Binnen 48 uur ontvangt u dan een overzichtelijke offerte van ons.
2

Planning

Na het ontvangen van een akkoord nemen wij contact met u op om de planning van het hele project door te nemen. Wij werken hierbij graag met deadlines, zodat iedereen weet waar hij aan toe is, wat de afspraken zijn, en wanneer wat opgeleverd wordt. Daarnaast krijgt u toegang tot de gedeelde Dropbox map waarin alle content verzameld wordt. Alle content is en blijft uw eigendom.
3

Ontwerp

Het ontwerp van de site wordt gemaakt in de vorm van een layout, een menustructuur en kleurstellingen. U ontvangt dit in een overzichtelijk uitgewerkt voorstel van ons.
4

Ontwikkeling

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd wordt deze geconverteerd naar de daadwerkelijke website. Ook u bent betrokken bij deze ontwikkelfase doordat u live kunt meekijken via onze server. Tijdens dit proces is er altijd ruimte voor overleg. Mooie dingen maak je nou eenmaal samen!
5

Lancering

Nadat de website is ontwikkeld zullen wij deze uitgebreid testen en met u overleggen of alles naar wens is. Pas als u helemaal tevreden bent zetten we de website online!
6

Evaluatie

Het is vanzelfsprekend dat wij u de juiste begeleiding bieden tot ver na oplevering van onze diensten. Afhankelijk van de omvang en de complexiteit van het project evalueren wij ieder project. Waarom? Omdat wij constant bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening, de kwaliteit van onze diensten en uiteraard ook de samenwerking met onze klanten.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bel of mail ons voor een kop koffie en een geheel vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag samen met u naar de behoefte aan content binnen uw organisatie.