Een goede huisstijl maakt indruk

Een logo of huisstijl kun je zien als de visuele identiteit van jouw onderneming. Het is daarom belangrijk dat het huisstijl ontwerp aansluit bij de visie en persoonlijkheid van jouw onderneming. Wij helpen graag met het ontwerpen van een unieke huisstijl, met een uitstraling die past bij jouw onderneming. Ook het restylen van de huisstijl doen we graag voor je.

Een volledige huisstijl heb je al vanaf € 495,-

Alleen een logo nodig? Geen probleem uiteraard. Neem contact met ons op via de chatfunctie links onderin.

En meer…..

Ruimdenkers verzorgd jouw huisstijl ontwerp, logo, visitekaartje en briefpapier. Maar hier stopt het natuurlijk niet. Ook voor enveloppen, flyers, banners, brochures, infographics en alle overige grafische uitingen, zorgen wij dat alles geheel op elkaar afgestemd is.

Bekijk ons portfolio

Jouw drukwerk zo geregeld

Wij verzorgen graag je drukwerk en adviseren je hierin, zodat het ontworpen product het beste uit komt op papier. Heb je zelf al een drukker op het oog, maar wil je alleen de vormgeving uitbesteden? Geen probleem! Wij leveren de bestanden in het gewenste formaat aan de drukker.

Elk logo geheel op maat ontwikkeld

Aan de hand van jouw wensen en aanwijzingen maken wij verschillende unieke ontwerpen. Alle ontwerpen krijg je uitgewerkt in een mooie brochure toegestuurd. Hierin laten wij zien hoe wij tot bepaalde kleuren en ideeën zijn gekomen. Zodra de keuze op een design is gevallen en hier feedback over gegeven is, werken wij verder aan een fantastisch eindproduct waar jij de komende jaren mee kan pronken.

Je ontvangt van ons alle (bron)bestanden in jpg, png en eps. Zo zijn ze te gebruiken voor social media, reclame drukwerk of uitingen, of als achtergrond op je mobiel.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek op locatie of een kop koffie bij ons op kantoor.