Beter gevonden worden op Google

Klaar voor de volgende stap in online marketing? Dan kunt u 2 dingen doen: uw website door ons laten optimaliseren (SEO) of een Adwords campagne (SEA) starten. Ruimdenkers biedt een breed scala aan digitale diensten die passen bij zowel starters als gevestigde bedrijven in en rond Amsterdam.

Online marketing

Na een korte introductiebijeenkomst starten we met het creëren van de online marketing strategie die past bij jouw bedrijf en budget. Zodra we hebben besloten wat de zakelijke doelen zijn beginnen we met het optimaliseren van de website en het verbeteren van je online zichtbaarheid. Wij verzorgen alle digitale marketing campagnes in Google Ads, maken landingspagina’s die geoptimaliseerd zijn voor conversie en optimaliseren voor zoekmachines.

SEO | Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is dé manier om hoger te komen in de resultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Een langetermijninvestering met een hoge ROI waarbij content, technologie en links een belangrijke rol spelen.

Het webdesignbureau dat zorgt voor uw visuele aanwezigheid.

Wij zijn geen traditioneel bureau, maar een groep gelijkgestemde vakspecialisten. Wat we delen is de drive om onze opdrachtgevers te blijven verrassen met innovatieve, creatieve en strategisch sterke maatwerkoplossingen.

Wij helpen start-ups en bestaande ondernemingen met hun online strategie door middel van het ontwerpen en ontwikkelen van (responsive) websites, webshops en andere digitale middelen die de zichtbaarheid en conversie van een merk of bedrijf verhogen.

Wat de vraag ook is, wij komen tot een oplossing door het combineren van grafische en interactieve concepten met een gedegen technische realisatie.

Contact

Samen uw wensen onder de loep nemen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel of mail ons voor een kop koffie en een geheel vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag samen met u naar de behoefte aan content binnen uw organisatie.