Adverteren in Google Adwords

Al meer dan zeventig ondernemers hebben ervoor gekozen om hun Adwords campagne door ons te laten uitvoeren. Wij kunnen ondertussen wel zeggen flink wat ervaring te hebben met het opzetten, beheren en optimaliseren van Adwords campagnes voor verschillende bedrijven. Hierdoor kunnen wij betere campagnes opzetten dan veel van onze klanten zelf zouden kunnen. Door de Adwords campagne uit te besteden besparen ze geld, halen ze hogere conversies en meer orders en leads uit hun website.

Hoe werkt adverteren in Google Adwords?

Met een Google Adwords campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niks aan Google zolang er niet op je advertentie wordt geklikt. Je betaalt slechts een klein bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt.

De prijs varieert tussen de € 0,01 en € 1,80 per klik, afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven. Uiteindelijk is uiteraard het doel dat je er meer uit haalt dan je er in stopt.

Transparante rapportages

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Allereerst voegen we jou toe aan het Google Adwords account zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de campagne hebben ingericht.

Standaard sturen we je deze rapportage elke maand even per mail zodat je niet vergeet te kijken hoe het gaat.

Wat wij voor je doen

Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Meer informatie over onze Adwords campagnes? Neem contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek op locatie of een kop koffie bij ons op kantoor.