Een eerste indruk maak je maar een keer

Wij ontwikkelen professionele websites voor ambitieuze organisaties. Alle websites die wij opleveren zijn uniek vormgegeven, kunnen eenvoudig beheerd worden met het krachtige WordPress CMS en zijn goed vindbaar in Google. Al meer dan zeshonderd organisaties hebben bij ons een website laten maken en campagnes laten uitvoeren. Zowel voor grote landelijk opererende bedrijven tot kleine ZZP bedrijven en starters kunnen wij een passende oplossing bieden.

Responsive en beter vindbaar in Google

Een eerste indruk maak je maar één keer. En die maak je tegenwoordig steeds vaker online. Je website moet dan ook van het scherm spatten.

Vrijwel alles gaat bij ons via het responsive webdesign principe, zodat de gebruikerservaring op mobile devices ook optimaal is.

‘Less is more’. Onderscheidend zijn, met zo min mogelijk toeters en bellen. Dat is in onze ogen de kunst van modern webdesign. Witruimte, korte laadtijden en het juiste gebruik van typografie bij onze ontwerpen. Wij houden bij het ontwerp rekening met performance, vindbaarheid en conversie.

Portfolio

WooCommerce webshop

Als basis voor onze succesvolle webshops gebruiken wij uiteraard WooCommerce, de e-Commerce oplossing voor WordPress. Wij kiezen hiervoor omdat dit een korte ontwikkeltijd heeft(en dus voor jou lagere kosten) en omdat het een flexibel en krachtig systeem is. In tegenstelling tot veel andere webshop software is WooCommerce heel simpel in gebruik.

‘Groei Magento neemt af, WooCommerce in trek bij grotere bedrijven’

Momenteel zijn er meer dan 3 miljoen actieve webwinkels. WooCommerce wordt door zowel kleine als middelgrote en grote ondernemingen gebruikt, in meer dan zestig verschillende landen.

Uiteraard verzorgen wij na het opleveren van jouw webshop ook het onderhoud en de support. We zorgen voor updates, back-ups, beveiliging, optimalisatie van de database, verwijderen van spam en nog veel meer. Hiervoor hebben we speciale onderhoudscontracten, zodat jij bezig kan blijven met verkopen.

Meer online rendement

Met de focus op een optimale gebruikerservaring op alle apparaten, helpen wij onze klanten hun online doelstellingen te bereiken. Of je nou op zoek bent naar een webshop, een portfolio website of een duidelijke informatieve website voor jouw onderneming.

Websites maken is waar wij goed in zijn, en waar onze specialiteit ligt. Wij zijn dagelijks in de weer om nieuwe web projecten te verwezenlijken en bestaande websites te verbeteren.

Onze aanpak zorgt in negen van de tien gevallen al binnen een maand voor de eerste positieve resultaten. 

Je hebt al een nieuwe mobiel vriendelijke (responsive) website in WordPress CMS vanaf € 895,- exclusief BTW.

Van gedachten wisselen over een project? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Mooie dingen maak je samen. Dus laten we hierover in gesprek gaan.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek op locatie, of een kop koffie bij ons op kantoor.