Snelle hosting

Als u de hosting van ons gebruikt weet u dat uw website op een veilige plaats staat en altijd goed bereikbaar is. Wij beheren en ontzorgen de beveiliging, bereikbaarheid en snelheid van uw website zodat u zich volledig kunt focussen op uw klanten.

Aanpassingen zoals uw domeinnaam beheren kunnen eenvoudig worden gedaan in het gebruiksvriendelijke controlepaneel genaamd CPanel. Iedere actie is real-time en wordt razendsnel uitgevoerd. Stap over en merkt het verschil.

Wij schakelen sneller en kunnen direct inhaken bij vragen.

Bekijk onze cases

Snelheid website

Een snelle website is de sleutel tot succes. Trage websites hebben een lagere conversie en een hogere bounce rate. Om de optimale snelheid te garanderen werken we nauw samen met een van de marktleiders op gebied van WordPress hosting. Goed om te weten is dat de snelheid en ontwikkel straat alleen gegarandeerd worden als de hosting van de website ook door ons wordt verzorgd.

Meer informatie

Beveiliging

Een beveiligde website is tegenwoordig erg belangrijk. Je wil tenslotte niet dat er persoonsgegevens op straat komen te liggen. Wij zorgen wij ervoor dat de WordPress core altijd automatisch wordt geupdate naar de nieuwste versie om te zorgen dat eventuele veiligheidslekken direct gedicht worden. Daarnaast zorgen wij voor een dagelijkse backup.

De systemen waar onze websites op draaien worden goed in de gaten gehouden om te zorgen dat al uw bestanden veilig staan opgeslagen.

Het webdesignbureau dat zorgt voor uw visuele aanwezigheid.

Wij zijn geen traditioneel bureau, maar een groep gelijkgestemde vakspecialisten. Wat we delen is de drive om onze opdrachtgevers te blijven verrassen met innovatieve, creatieve en strategisch sterke maatwerkoplossingen.

Wij helpen start-ups en bestaande ondernemingen met hun online strategie door middel van het ontwerpen en ontwikkelen van (responsive) websites, webshops en andere digitale middelen die de zichtbaarheid en conversie van een merk of bedrijf verhogen.

Wat de vraag ook is, wij komen tot een oplossing door het combineren van grafische en interactieve concepten met een gedegen technische realisatie.

Contact

Samen uw wensen onder de loep nemen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel of mail ons voor een kop koffie en een geheel vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag samen met u naar de behoefte aan content binnen uw organisatie.