Laat het hart van je onderneming goed in beeld brengen

Naast video maken wij ook goede fotografie voor een website. Dit omdat veel klanten de behoefte hebben om naast bewegend beeld ook stilstaand beeld te hebben voor hun online uitingen op social media en op een website.

Verder is foto de ideale manier om weer een andere manier van storytelling toe te passen. Wij bieden bedrijfsfotografie, portretfotografie en eventfotografie aan.

Belang van goede fotografie

Om maar eens met een goed cliché te beginnen: Een beeld vertelt meer dan 1000 woorden. Om het juiste over te brengen met een beeld, moet het beeld daar perfect op afgestemd zijn. Ook zorgt een goede foto voor meer aantrekkelijkheid.

Toch komen we dagelijks nog websites tegen waarbij het beeld materiaal niet goed is.

Lees meer over WordPress webdesign

Alles onder één dak

Wij kunnen in samenwerking met Studio van Os de juiste foto’s voor uw social media en website maken. Zij kunnen door ervaring goed inschatten wat voor beeld je nodig hebt en daarmee zorgen dat je bericht opvalt! Afbeeldingen zeggen vele malen meer dan tekst, maar dan moeten ze wel het juiste overbrengen!

Meer weten over fotografie?

Foto’s zijn de ideale manier om je website, presentatie of social media pagina aantrekkelijk te maken. Een goede foto is iets wat de aandacht trekt, wat onthouden wordt en waar in enkele seconden veel mee gezegd kan worden. Het is dus belangrijk dat je goede foto’s gebruikt.

Ben je op zoek naar foto’s voor op je social media kanalen, neem dan vooral contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek op locatie of een kop koffie bij ons op kantoor.