Maatwerk WordPress website

Uiteraard wilt u dat uw WordPress website of WooCommerce webshop goed bezocht wordt. Daarnaast wilt u dat uw website opvalt, de bezoekers op een snelle manier informatie kunnen vinden, uw producten kopen of uw diensten afnemen. Wij kunnen u hierbij helpen. Alle websites en webshops die wij opleveren zijn uniek vormgegeven, kunnen eenvoudig beheerd worden met het krachtige WordPress CMS en zijn goed vindbaar in Google.

We ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden websites en applicaties. ‘Less is more’. Onderscheidend zijn, met zo min mogelijk toeters en bellen. Dat is in onze ogen de kunst van modern webdesign. Wij houden bij het ontwerp rekening met performance en vanzelfsprekend dat deze uitstekend werkt op mobiel, tablet en desktop. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de SEO-configuratie goed ingesteld is zodra de website live gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op.

Wordpress webdesign

Grafisch ontwerp

Een logo of huisstijl kunt u zien als de visuele identiteit van uw onderneming. Het is daarom belangrijk dat het huisstijl ontwerp aansluit bij de visie en persoonlijkheid van uw onderneming. Wij helpen graag met het (her)ontwerpen van een unieke huisstijl, met een uitstraling die past bij uw onderneming.

Wij verzorgen naast huisstijl ontwerp ook o.a. visitekaartjes en briefpapier. Maar hier stopt het natuurlijk niet. Ook voor enveloppen, flyers, banners, brochures, infographics en alle overige grafische uitingen, zorgen wij dat alles geheel op elkaar afgestemd is.

Daarnaast verzorgen graag uw drukwerk en adviseren u hierin, zodat het ontworpen product het beste uit komt op papier.

Alles wat u nodig heeft onder één dak!

Webhosting

Als u de hosting van ons gebruikt weet u dat uw website op een veilige plaats staat en altijd goed bereikbaar is. Wij beheren en ontzorgen de beveiliging, bereikbaarheid en snelheid van uw website zodat u zich volledig kunt focussen op uw klanten.

Aanpassingen zoals uw domeinnaam beheren kunnen eenvoudig worden gedaan in het gebruiksvriendelijke controlepaneel genaamd CPanel. Iedere actie is real-time en wordt razendsnel uitgevoerd.

Stap over en merkt het verschil. Wij schakelen sneller en kunnen direct inhaken bij vragen.

Snelle webhosting CPanel

Fotografie

Om maar eens met een goed cliché te beginnen: Een beeld vertelt meer dan 1000 woorden. Om de juiste boodschap over te brengen met een beeld, moet het beeld daar perfect op afgestemd zijn.

Goede fotografie is cruciaal om uw website, presentatie of social media pagina aantrekkelijk te maken. Een goede foto trekt de aandacht, blijft hangen en verteld veel. Verder is fotografie de ideale manier om een andere manier van storytelling toe te passen. Wij bieden bedrijfs-, portret-, social- en eventfotografie aan om het plaatje compleet te maken.

Fotografie website

Video content

Video werkt. Mensen lezen steeds minder en klikken steeds vaker op video’s. Voor series, clips en entertainment, maar ook steeds vaker voor serieuze informatievoorziening. Daarom liggen er enorme kansen, ook voor kleine bedrijven en MBK.

Sinds jaar en dag vertellen bedrijven aan consumenten hoe goed ze zijn. Een video werkt echter een stuk effectiever om uw organisatie op de juiste manier in beeld te brengen.

Niet overtuigd? Bekijk de cijfers:

  • U hebt 96% meer kans dat iemand doorklikt in een e-mail of op een website als deze een video of animatie bevat;
  • 60% van internetgebruikers heeft een voorkeur voor video boven tekst (Bron: Comscore);
  • Video wordt door Google 53 keer beter geïndexeerd dan tekst;
  • 50% van alle traffic op mobiel is video (Bron: Google);
  • In 2018 bestaat 84% van al het internetverkeer uit video (Bron: Cisco).
Video content

Online adverteren met Google AdWords (SEA)

Gevonden worden op Google, wie wil het niet? Dan kunt u 2 dingen doen: uw website door ons laten optimaliseren (SEO) of een Adwords campagne (SEA) starten.

U betaalt eenmalige opstartkosten €250,- om u optimaal te positioneren. Wij starten een Google Adwords campagne voor u op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor u in en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor uw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor u in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

SEO Google optimalisatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ook als uw plannen nog niet concreet zijn, sparren we graag met u om een perfecte oplossing te vinden. Bel of stuur ons een bericht via e-mail of Whatsapp.