Video voor de skip generatie

Wij zijn gek op video. In elke vorm. Voor elk medium. Van bedrijfsfilm tot animatie, van Instagram story tot Facebook post. Laat ons maar schieten. Want dat is wat wij het liefste doen, mooie verhalen vertellen en content maken die gezien wordt.

BEKIJK SHOWREEL

Eén shoot. Vele verhalen.

In eén productiedag kunnen wij meer dan 40 assets creëren. Voor elk kanaal dat u nodig heeft. Vierkant, liggend of staand. Gifjes, bumpers en teasers. Met één shoot heeft u genoeg materiaal voor een hele campagne.

Video zorgt voor meer conversie.

Video werkt. Mensen lezen steeds minder en klikken steeds vaker op video’s. Voor series, clips en entertainment, maar ook steeds vaker voor serieuze informatievoorziening. Daarom liggen er enorme kansen, ook voor kleine bedrijven en MBK.

Het webdesignbureau dat zorgt voor uw visuele aanwezigheid.

Wij zijn geen traditioneel bureau, maar een groep gelijkgestemde vakspecialisten. Wat we delen is de drive om onze opdrachtgevers te blijven verrassen met innovatieve, creatieve en strategisch sterke maatwerkoplossingen.

Wij helpen start-ups en bestaande ondernemingen met hun online strategie door middel van het ontwerpen en ontwikkelen van (responsive) websites, webshops en andere digitale middelen die de zichtbaarheid en conversie van een merk of bedrijf verhogen.

Wat de vraag ook is, wij komen tot een oplossing door het combineren van grafische en interactieve concepten met een gedegen technische realisatie.

Contact

Samen uw wensen onder de loep nemen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel of mail ons voor een kop koffie en een geheel vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag samen met u naar de behoefte aan content binnen uw organisatie.