Mobiel vriendelijke ‘responsive’ websites krijgen voorrang in Google.

Het niet hebben van een mobiel vriendelijke website gaat negatief effect hebben op uw posities in de zoekresultaten en het aantal conversies op uw website. Google geeft sinds 21 april de voorkeur aan mobiel vriendelijke websites.

70% van alle zoekopdrachten gebeurt tegenwoordig via mobiel of tablet. Het is daarom noodzakelijk dat uw website geoptimaliseerd is. Responsive noemen wij dit.

Responsive websites zijn zo ontworpen dat zij automatisch mee schalen met het scherm waarop de website bekeken wordt. Zodoende wordt de content perfect weergegeven op zowel computer, tablet als smartphone.

Wij kunnen voor u een nieuwe website maken op basis van uw wensen en huisstijl, of een geheel op maat gemaakte nieuwe website die direct responsive is en voldoet aan de nieuwste technieken. Zo kunt u weer jaren vooruit!

U heeft al een nieuwe mobiel vriendelijke (responsive) website in WordPress CMS vanaf € 895,- excl BTW.

* Deze prijs is gebaseerd op een website van gemiddeld 7 pagina’s.

Een website verkoop je natuurlijk niet aan de telefoon.

Mooie dingen maak je samen. Wij komen graag bij u langs om de wensen te bespreken.

Van logo tot ….

Wilt u een logo laten ontwerpen, bijvoorbeeld voor uw nieuwe onderneming? Bent u toe aan een nieuw en fris logo, of wilt u het logo in overeenstemming maken met uw huisstijl of een andere grafische uiting? Combineer het logo met een compleet webdesign, of kies er op basis van het aansprekende logo voor om ook uw huisstijl opnieuw te laten ontwerpen.

Het logo van een onderneming is van essentieel belang. Het zorgt voor een eerste indruk, die u maar een keer kunt maken. Een goed logo straalt kracht uit, vertelt de essentie van een merk en is vooral herkenbaar. Dankzij die herkenbaarheid zorgt u voor vertrouwen bij uw klanten of afnemers en herkennen zij u direct, zodat u de concurrentie altijd een stap voor bent.

Wij komen graag langs voor een brainstormsessie.

Registreer nu uw eigen domeinnaam.

Wij geloven dat onze service en webhosting “anders dan anders” is. Veel hostingpartijen hanteren verborgen limieten of kosten. Daarom bieden wij webhosting anders aan. Eerlijke webhosting betekent pakketten vol met functionaliteit, geen onduidelijke limieten en geen onverwachte rekeningen achteraf.

 

Doe direct de domeinnaam check via de domein checker en kijk nu of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is!

Een .nl domeinnaam aanvragen kan al vanaf € 7,95 per jaar.
Een hostingpakket heeft u al vanaf € 119,- per jaar.

Direct hulp nodig? Stuur ons een berichtje rechts onderin uw scherm.

Optimale controle met cPanel

Met het meest uitgebreide webhostingcontrol panel beschikbaar ter wereld cPanel kun je alle hosting zaken met 1 klik zelf regelen!
  • 1 klik installatie systeem
  • E-mail account beheer
  • Diverse webmail clients
  • Onbeperkte e-mail en database mogelijkheden
  • Website statistieken
  • Eenvoudig backups maken
  • Let’s Encrypt (Gratis SSL!)

Uw vormgeving en drukwerk zo geregeld.

Wij doen niet alleen de visitekaartjes en het briefpapier, maar wij ontwerpen ook brochures, flyers, mailings, advertenties, banners en al uw overige vormgeving.

Wij hebben ruime ervaring in design voor print- en drukwerk, in drukbegeleiding en het vinden van de juiste drukker bij het juiste budget met de juiste materialen. Heeft u zelf al een drukker op het oog, maar wilt u alleen de vormgeving uitbesteden? Geen probleem! Wij leveren de bestanden in het gewenste formaat aan de drukker.

Offerte aanvragen?

Waarom video content?

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Uit onderzoek is gebleken dat mensen eerder geneigd zijn om een video van een paar minuten te bekijken dan een pagina tekst te lezen. Toch kan in een video met een combinatie van beelden en teksten dezelfde informatie worden gegeven als in een uitgeschreven tekst. Vergelijk het met nieuws op de televisie of in de krant.

Door de koppeling van de video met YouTube, Vimeo of andere videosites wordt de kans groter dat uw bedrijf bij de eerste posities van de zoekresultaten in bijvoorbeeld Google staat.

In samenwerking met CNTNT Creators Amsterdam realiseren wij unieke projecten die naadloos op elkaar aansluiten.

Bekijk hier de showreel

Een volledige productie al vanaf € 500,-